Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164| Títol: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
| Altres títols: | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
| Autor: | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Data de publicació: | 23-de -2014 |
| Date of entry: | 23-de -2014 |
| Editorial: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.8 |
| Paraules clau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
| Resum: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
| Content type: | Other |
| Apareix a les col·leccions: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador