Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шмирко, Мирослава Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Shmyrko, Myroslava | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:22:50Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T22:22:50Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-23 | - |
dc.identifier.citation | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. | uk |
dc.description.abstract | Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | технологічне устаткування | uk |
dc.subject | санобробка | uk |
dc.subject | біоплівка | uk |
dc.subject | process equipment | uk |
dc.subject | sanitization | uk |
dc.subject | biofilms | uk |
dc.title | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві | uk |
dc.title.alternative | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664.8 | uk |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора