Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Заглавие: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
Други Заглавия: | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
Автори: | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Дата на Публикуване: | 23-Юни-2014 |
Date of entry: | 23-Юни-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8 |
Ключови Думи: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
Резюме: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
Content type: | Other |
Показва се в Колекции: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Strumenti di amministrazione