Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Název: Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Další názvy: Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production
Autoři: Шмирко, Мирослава Володимирівна
Shmyrko, Myroslava
Bibliographic description (Ukraine): Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Datum vydání: 23-čer-2014
Date of entry: 23-čer-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
Klíčová slova: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
технологічне устаткування
санобробка
біоплівка
process equipment
sanitization
biofilms
Abstrakt: Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві.
Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Content type: Other
Vyskytuje se v kolekcích:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf64,11 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

Admin vahendid