Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164| Título: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
| Outros títulos: | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
| Authors: | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Data de edición: | 23-Jun-2014 |
| Date of entry: | 23-Jun-2014 |
| Editor: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.8 |
| Palabras chave: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
| Resumo: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
| Content type: | Other |
| Aparece nas Coleccións | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas