Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164| Pealkiri: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
| Teised pealkirjad: | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
| Autor: | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Ilmumisaasta: | 23-juu-2014 |
| Date of entry: | 23-juu-2014 |
| Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664.8 |
| Märksõnad: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
| Kokkuvõte: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
| Content type: | Other |
| Asub kollektsiooni(de)s: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid