Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Başlık: | Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения |
Diğer Başlıklar: | Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення |
Yazarlar: | Гордиенко, Анна Занько, Анастасия Gordienko, Аnna Zan’ko, Аnastasiya Гордієнко, Анна Занько, Анастасія |
Yayın Tarihi: | 19-Ara-2012 |
Date of entry: | 14-May-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.66.016 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
315-316.pdf | 53,02 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
315-316.djvu | 28,96 kB | DjVu | Göster/Aç | |
315-316__COVER.png | 209,25 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.