Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

Başlık: Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения
Diğer Başlıklar: Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion
Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення
Yazarlar: Гордиенко, Анна
Занько, Анастасия
Gordienko, Аnna
Zan’ko, Аnastasiya
Гордієнко, Анна
Занько, Анастасія
Yayın Tarihi: 19-Ara-2012
Date of entry: 14-May-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.66.016
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDFGöster/Aç
315-316.djvu28,96 kBDjVuGöster/Aç
315-316__COVER.png209,25 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.