Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

タイトル: Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения
その他のタイトル: Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion
Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення
著者: Гордиенко, Анна
Занько, Анастасия
Gordienko, Аnna
Zan’ko, Аnastasiya
Гордієнко, Анна
Занько, Анастасія
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 14-5月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.66.016
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDF見る/開く
315-316.djvu28,96 kBDjVu見る/開く
315-316__COVER.png209,25 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。