Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

Tytuł: Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения
Inne tytuły: Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion
Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення
Authors: Гордиенко, Анна
Занько, Анастасия
Gordienko, Аnna
Zan’ko, Аnastasiya
Гордієнко, Анна
Занько, Анастасія
Data wydania: 19-gru-2012
Date of entry: 14-maj-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.66.016
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
315-316.djvu28,96 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
315-316__COVER.png209,25 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi