Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

Titel: Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения
Övriga titlar: Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion
Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення
Författare: Гордиенко, Анна
Занько, Анастасия
Gordienko, Аnna
Zan’ko, Аnastasiya
Гордієнко, Анна
Занько, Анастасія
Utgivningsdatum: 19-dec-2012
Date of entry: 14-maj-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.66.016
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDFVisa/Öppna
315-316.djvu28,96 kBDjVuVisa/Öppna
315-316__COVER.png209,25 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!