Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Titolo: | Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения |
Titoli alternativi: | Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення |
Autori: | Гордиенко, Анна Занько, Анастасия Gordienko, Аnna Zan’ko, Аnastasiya Гордієнко, Анна Занько, Анастасія |
Data: | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 14-mag-2014 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.66.016 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
315-316.pdf | 53,02 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
315-316.djvu | 28,96 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
315-316__COVER.png | 209,25 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.