Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

Titolo: Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения
Titoli alternativi: Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion
Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення
Autori: Гордиенко, Анна
Занько, Анастасия
Gordienko, Аnna
Zan’ko, Аnastasiya
Гордієнко, Анна
Занько, Анастасія
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 14-mag-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.66.016
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDFVisualizza/apri
315-316.djvu28,96 kBDjVuVisualizza/apri
315-316__COVER.png209,25 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.