Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorГордиенко, Анна-
dc.contributor.authorЗанько, Анастасия-
dc.contributor.authorGordienko, Аnna-
dc.contributor.authorZan’ko, Аnastasiya-
dc.contributor.authorГордієнко, Анна-
dc.contributor.authorЗанько, Анастасія-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-05-14T13:07:58Z-
dc.date.available2014-05-14T13:07:58Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleПроблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решенияuk
dc.title.alternativeProblems of quality of bakegoodss and some way of their decis ionuk
dc.title.alternativeПроблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення-
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc664.66.016uk
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDFVisa/Öppna
315-316.djvu28,96 kBDjVuVisa/Öppna
315-316__COVER.png209,25 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!