Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Fullständig post
DC fält | Värde | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гордиенко, Анна | - |
dc.contributor.author | Занько, Анастасия | - |
dc.contributor.author | Gordienko, Аnna | - |
dc.contributor.author | Zan’ko, Аnastasiya | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, Анна | - |
dc.contributor.author | Занько, Анастасія | - |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-05-14T13:07:58Z | - |
dc.date.available | 2014-05-14T13:07:58Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения | uk |
dc.title.alternative | Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion | uk |
dc.title.alternative | Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення | - |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 664.66.016 | uk |
Samling: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
315-316.pdf | 53,02 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
315-316.djvu | 28,96 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
315-316__COVER.png | 209,25 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!