Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954

Título: Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения
Outros títulos: Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion
Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення
Authors: Гордиенко, Анна
Занько, Анастасия
Gordienko, Аnna
Zan’ko, Аnastasiya
Гордієнко, Анна
Занько, Анастасія
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 14-May-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.66.016
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
315-316.pdf53,02 kBAdobe PDFVer/abrir
315-316.djvu28,96 kBDjVuVer/abrir
315-316__COVER.png209,25 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados