Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954
| Назва: | Проблемы качества хлебобулочных изделий и некоторые пути их решения |
| Інші назви: | Problems of quality of bakegoodss and some way of their decis ion Проблеми якості хлібобулочних виробів і деякі шляхи їх вирішення |
| Автори: | Гордиенко, Анна Занько, Анастасия Gordienko, Аnna Zan’ko, Аnastasiya Гордієнко, Анна Занько, Анастасія |
| Дата публікації: | 19-гру-2012 |
| Дата внесення: | 14-тра-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
| УДК: | 664.66.016 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2954 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 315-316.pdf | 53,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 315-316.djvu | 28,96 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 315-316__COVER.png | 209,25 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.