Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
| Назва: | The role of water when canning foods |
| Автори: | Seleznyova, Julia Toryanik, Roman Myslicki, Vadim Кузнєцов, Юрій Миколайович Селезньова, Юлія Торяник, Роман Масліцький, Вадим |
| Дата публікації: | 19-гру-2012 |
| Дата внесення: | 25-кві-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
| УДК: | 637.338 664.8.039.31 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 288-289.pdf | 46,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 288-289.djvu | 30,19 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 288-289__COVER.png | 250,08 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.