Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915

Pealkiri: The role of water when canning foods
Autor: Seleznyova, Julia
Toryanik, Roman
Myslicki, Vadim
Кузнєцов, Юрій Миколайович
Селезньова, Юлія
Торяник, Роман
Масліцький, Вадим
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 25-apr-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.338
664.8.039.31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
288-289.pdf46,68 kBAdobe PDFVaata/Ava
288-289.djvu30,19 kBDjVuVaata/Ava
288-289__COVER.png250,08 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.