Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
| Tytuł: | The role of water when canning foods |
| Authors: | Seleznyova, Julia Toryanik, Roman Myslicki, Vadim Кузнєцов, Юрій Миколайович Селезньова, Юлія Торяник, Роман Масліцький, Вадим |
| Data wydania: | 19-gru-2012 |
| Date of entry: | 25-kwi-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль, Україна |
| Zakresu czasowego: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.338 664.8.039.31 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 288-289.pdf | 46,68 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 288-289.djvu | 30,19 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 288-289__COVER.png | 250,08 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi