Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorSeleznyova, Julia-
dc.contributor.authorToryanik, Roman-
dc.contributor.authorMyslicki, Vadim-
dc.contributor.authorКузнєцов, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorСелезньова, Юлія-
dc.contributor.authorТоряник, Роман-
dc.contributor.authorМасліцький, Вадим-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-25T12:27:28Z-
dc.date.available2014-04-25T12:27:28Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915-
dc.language.isoenuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleThe role of water when canning foodsuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.338uk
dc.subject.udc664.8.039.31-
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
288-289.pdf46,68 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
288-289.djvu30,19 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
288-289__COVER.png250,08 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!