このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
| タイトル: | The role of water when canning foods |
| 著者: | Seleznyova, Julia Toryanik, Roman Myslicki, Vadim Кузнєцов, Юрій Миколайович Селезньова, Юлія Торяник, Роман Масліцький, Вадим |
| 発行日: | 19-12月-2012 |
| Date of entry: | 25-4月-2014 |
| 出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.338 664.8.039.31 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915 |
| Content type: | Article |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| 288-289.pdf | 46,68 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| 288-289.djvu | 30,19 kB | DjVu | 見る/開く | |
| 288-289__COVER.png | 250,08 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。