Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915

タイトル: The role of water when canning foods
著者: Seleznyova, Julia
Toryanik, Roman
Myslicki, Vadim
Кузнєцов, Юрій Миколайович
Селезньова, Юлія
Торяник, Роман
Масліцький, Вадим
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 25-4月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.338
664.8.039.31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
288-289.pdf46,68 kBAdobe PDF見る/開く
288-289.djvu30,19 kBDjVu見る/開く
288-289__COVER.png250,08 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。