このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915

Title: The role of water when canning foods
Authors: Seleznyova, Julia
Toryanik, Roman
Myslicki, Vadim
Кузнєцов, Юрій Миколайович
Селезньова, Юлія
Торяник, Роман
Масліцький, Вадим
Issue Date: 19-Des-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.338
664.8.039.31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
288-289.pdf46,68 kBAdobe PDFView/Open
288-289.djvu30,19 kBDjVuView/Open
288-289__COVER.png250,08 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.