Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
Título: | The role of water when canning foods |
Autor: | Seleznyova, Julia Toryanik, Roman Myslicki, Vadim Кузнєцов, Юрій Миколайович Селезньова, Юлія Торяник, Роман Масліцький, Вадим |
Data: | 19-Dez-2012 |
Date of entry: | 25-Abr-2014 |
Editora: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.338 664.8.039.31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915 |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
288-289.pdf | 46,68 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
288-289.djvu | 30,19 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
288-289__COVER.png | 250,08 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.