Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
| Título: | The role of water when canning foods |
| Autor: | Seleznyova, Julia Toryanik, Roman Myslicki, Vadim Кузнєцов, Юрій Миколайович Селезньова, Юлія Торяник, Роман Масліцький, Вадим |
| Data: | 19-Dez-2012 |
| Date of entry: | 25-Abr-2014 |
| Editora: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.338 664.8.039.31 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915 |
| Content type: | Article |
| Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 288-289.pdf | 46,68 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| 288-289.djvu | 30,19 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| 288-289__COVER.png | 250,08 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.