Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
Títol: | The role of water when canning foods |
Autor: | Seleznyova, Julia Toryanik, Roman Myslicki, Vadim Кузнєцов, Юрій Миколайович Селезньова, Юлія Торяник, Роман Масліцький, Вадим |
Data de publicació: | 19-de -2012 |
Date of entry: | 25-d’a-2014 |
Editorial: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.338 664.8.039.31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915 |
Content type: | Article |
Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
288-289.pdf | 46,68 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
288-289.djvu | 30,19 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
288-289__COVER.png | 250,08 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.