Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915

Titre: The role of water when canning foods
Auteur(s): Seleznyova, Julia
Toryanik, Roman
Myslicki, Vadim
Кузнєцов, Юрій Миколайович
Селезньова, Юлія
Торяник, Роман
Масліцький, Вадим
Date de publication: 19-déc-2012
Date of entry: 25-avr-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.338
664.8.039.31
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2915
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
288-289.pdf46,68 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
288-289.djvu30,19 kBDjVuVoir/Ouvrir
288-289__COVER.png250,08 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.