การเรียกดู ตาม ผู้แต่ง Карпик, Галина Вікторівна

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 29 จากทั้งหมด 29
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Conference Abstract22-กัน-202219-ตุล-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract28-กัน-202321-พฤศ-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Article8-ตุล-201521-ธัน-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-กัน-202321-พฤศ-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract28-เมษ-202216-มิถ-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract11-ธัน-202424-มกร-2025Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробівСороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V.
Conference Abstractกัน-201928-พฤษ-2020Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-เมษ-201828-พฤษ-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Methodical recommendations202328-พฤษ-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Learning Object201516-กัน-2016Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object201516-กัน-2016Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object201624-มิถ-2017Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations20237-มิถ-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations201826-มิถ-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-มิถ-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Articleพฤศ-201821-ธัน-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract24-พฤษ-202319-กรก-2023Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A.
Conference Abstract24-พฤษ-202319-กรก-2023Нетрадиційні види сировини для борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I.
Conference Abstract22-กัน-202219-ตุล-2022Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria LКарпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M.
Methodical recommendations20219-ตุล-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Conference Abstractพฤศ-201928-พฤษ-2020Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract11-ธัน-202424-มกร-2025Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробахДемидась, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Demydas, O. V.; Karpyk, H. V.
Conference Abstract6-ธัน-202321-มกร-2024Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчуванняЧернега, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Cherneha, A. V.; Karpyk, G. V.
Methodical recommendations202226-ธัน-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract24-พฤศ-202121-ธัน-2021Підвищення харчової цінності здобних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract28-กัน-202321-พฤศ-2023Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостямиКарпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M.
Conference Abstract24-พฤษ-202319-กรก-2023Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмівЗдибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract28-กัน-202321-พฤศ-2023Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Чернега, А. В.; Karpyk, G. V.; Cherneha, A. V.
Conference Abstract6-ธัน-202321-มกร-2024Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирівАдамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V.