Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43768
Назва: | Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування |
Інші назви: | Prospective direction of using nuts as a component of healthy nutrition |
Автори: | Чернега, А. В. Карпик, Галина Вікторівна Cherneha, A. V. Karpyk, G. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Чернега А. В. Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування / А. В. Чернега, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 268. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Cherneha A. V., Karpyk G. V. (2023) Perspektyvnyi napriamok vykorystannia horikhiv yak komponentu zdorovoho kharchuvannia [Prospective direction of using nuts as a component of healthy nutrition]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 268 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 664.661 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 268 |
Початкова сторінка: | 268 |
Кінцева сторінка: | 268 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43768 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Vadivel V, Kunyanga CN, Biesalski HK. Health benefits of nut consumption with special reference to body weight control. Nutrition. 2012 Nov-Dec;28(11-12):1089-97. 2. Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба / Н. В. Пашова, Г. І. Волощук, Н. М. Грегірчак, Г. В. Карпик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 139-147. |
References: | 1. Vadivel V, Kunyanga CN, Biesalski HK. Health benefits of nut consumption with special reference to body weight control. Nutrition. 2012 Nov-Dec;28(11-12):1089-97. 2. Vplyv boroshna znezhyrenoho nasinnia oliinykh kultur ta poroshku topinambura na yakist ta bezpechnist zhytnoho khliba, N. V. Pashova, H. I. Voloshchuk, N. M. Hrehirchak, H. V. Karpyk, Prodovolchi resursy, 2018, No 11, P. 139-147. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Cherneha_A_V-Prospective_direction_of_268.pdf | 424,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Cherneha_A_V-Prospective_direction_of_268.djvu | 20,6 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Cherneha_A_V-Prospective_direction_of_268__COVER.png | 481,35 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.