Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43768
Titel: | Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування |
Sonstige Titel: | Prospective direction of using nuts as a component of healthy nutrition |
Autor(en): | Чернега, А. В. Карпик, Галина Вікторівна Cherneha, A. V. Karpyk, G. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Чернега А. В. Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування / А. В. Чернега, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 268. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Cherneha A. V., Karpyk G. V. (2023) Perspektyvnyi napriamok vykorystannia horikhiv yak komponentu zdorovoho kharchuvannia [Prospective direction of using nuts as a component of healthy nutrition]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 268 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Erscheinungsdatum: | 6-Dez-2023 |
Date of entry: | 21-Jan-2024 |
Herausgeber: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 268 |
Start page: | 268 |
End page: | 268 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43768 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Vadivel V, Kunyanga CN, Biesalski HK. Health benefits of nut consumption with special reference to body weight control. Nutrition. 2012 Nov-Dec;28(11-12):1089-97. 2. Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба / Н. В. Пашова, Г. І. Волощук, Н. М. Грегірчак, Г. В. Карпик // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 139-147. |
References (International): | 1. Vadivel V, Kunyanga CN, Biesalski HK. Health benefits of nut consumption with special reference to body weight control. Nutrition. 2012 Nov-Dec;28(11-12):1089-97. 2. Vplyv boroshna znezhyrenoho nasinnia oliinykh kultur ta poroshku topinambura na yakist ta bezpechnist zhytnoho khliba, N. V. Pashova, H. I. Voloshchuk, N. M. Hrehirchak, H. V. Karpyk, Prodovolchi resursy, 2018, No 11, P. 139-147. |
Content type: | Conference Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Cherneha_A_V-Prospective_direction_of_268.pdf | 424,48 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
MNPK_2023_Cherneha_A_V-Prospective_direction_of_268.djvu | 20,6 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
MNPK_2023_Cherneha_A_V-Prospective_direction_of_268__COVER.png | 481,35 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.