Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973
Назва: | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок |
Інші назви: | Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns |
Автори: | Степанко, І. Карпик, Галина Вікторівна Stepanko, I. Karpik, G. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Степанко І. Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок / Степанко І., Карпик Галина Вікторівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 22. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description: | Stepanko I., Karpik G. V. (2022) Doslidzhennia vlastyvostei kvitiv Tagetes patula yak syrovyny dlia vyhotovlennia bulochok [Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 22 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Дата публікації: | 28-кві-2022 |
Дата внесення: | 16-чер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
УДК: | 664.661 |
Теми: | цукор чорнобривці екстрагування sugar marigolds extraction |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 22 |
Початкова сторінка: | 22 |
Кінцева сторінка: | 22 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22.pdf | 326,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22.djvu | 21,83 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22__COVER.png | 391,54 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.