Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973

Назва: Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок
Інші назви: Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns
Автори: Степанко, І.
Карпик, Галина Вікторівна
Stepanko, I.
Karpik, G. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Степанко І. Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок / Степанко І., Карпик Галина Вікторівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 22. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Stepanko I., Karpik G. V. (2022) Doslidzhennia vlastyvostei kvitiv Tagetes patula yak syrovyny dlia vyhotovlennia bulochok [Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 22 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Дата публікації: 28-кві-2022
Дата внесення: 16-чер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
УДК: 664.661
Теми: цукор
чорнобривці
екстрагування
sugar
marigolds
extraction
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 22
Початкова сторінка: 22
Кінцева сторінка: 22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.