Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973

Tytuł: Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок
Inne tytuły: Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns
Authors: Степанко, І.
Карпик, Галина Вікторівна
Stepanko, I.
Karpik, G. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Степанко І. Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок / Степанко І., Карпик Галина Вікторівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 22. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Stepanko I., Karpik G. V. (2022) Doslidzhennia vlastyvostei kvitiv Tagetes patula yak syrovyny dlia vyhotovlennia bulochok [Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 22 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Data wydania: 28-kwi-2022
Date of entry: 16-cze-2022
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 664.661
Słowa kluczowe: цукор
чорнобривці
екстрагування
sugar
marigolds
extraction
Strony: 1
Zakres stron: 22
Główna strona: 22
Strona końcowa: 22
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi