Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973
Título: | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок |
Outros títulos: | Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns |
Authors: | Степанко, І. Карпик, Галина Вікторівна Stepanko, I. Karpik, G. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Степанко І. Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок / Степанко І., Карпик Галина Вікторівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 22. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description (International): | Stepanko I., Karpik G. V. (2022) Doslidzhennia vlastyvostei kvitiv Tagetes patula yak syrovyny dlia vyhotovlennia bulochok [Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 22 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data de edición: | 28-Apr-2022 |
Date of entry: | 16-Jun-2022 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664.661 |
Palabras chave: | цукор чорнобривці екстрагування sugar marigolds extraction |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 22 |
Start page: | 22 |
End page: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22.pdf | 326,25 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22.djvu | 21,83 kB | DjVu | Ver/abrir | |
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22__COVER.png | 391,54 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados