Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973

ชื่อเรื่อง: Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns
ผู้แต่ง: Степанко, І.
Карпик, Галина Вікторівна
Stepanko, I.
Karpik, G. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Степанко І. Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок / Степанко І., Карпик Галина Вікторівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 22. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Stepanko I., Karpik G. V. (2022) Doslidzhennia vlastyvostei kvitiv Tagetes patula yak syrovyny dlia vyhotovlennia bulochok [Study of the properties of Tagetes patula flowers as raw materials for making buns]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 22 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2022
Date of entry: 16-มิถ-2022
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 664.661
คำสำคัญ: цукор
чорнобривці
екстрагування
sugar
marigolds
extraction
Number of pages: 1
Page range: 22
Start page: 22
End page: 22
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37973
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22.pdf326,25 kBAdobe PDFดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22.djvu21,83 kBDjVuดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Stepanko_I-Study_of_the_properties_of_22__COVER.png391,54 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น