Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 2-бер-2020 | Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктів | Онуфрик, Б. І.; Пертак, Ю. В.; Карташов, В. В.; Onufryk, B. I.; Pertak, Y. V.; Kartashov, V. V. |
Proceedings Book | 11-жов-2017 | 11-жов-2017 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції | - |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані | Лялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості | Лялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції | Шпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників | Кадило, Наталія; Kadylo, Natalija |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Технологічні інновації у харчовій промисловості | Жигунов, А.; Zhygunov, A. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування | Щолоков, М.; Shcholokov, M. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Дослідження процесу екстрагування плодів шипшини | Прищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | Глемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | Павлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | Груник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів | Покотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | Сабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | Сіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | Волосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 31-січ-2020 | Вплив на довкілля харчової промисловості | Коваль, С. О.; Koval, S. O. |
Conference Abstract | 16-лис-2017 | 25-січ-2018 | Аналіз показників якості продуктів харчування | Лясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркуми | Воробець, Н. А.; Vorobec, N. A. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини | Щур, Ю. А.; Rat, Y. A. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Вплив на довкілля харчової промисловості | Коваль, С. О.; Koval, S. O. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Спосіб декорування печива | Ніньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру | Пилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів | Ляшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну | Малімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирів | Матуняк, С. С.; Matunyak, S. S. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості | Ванат, Г. Р.; Vanat, G. R. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловості | Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I. |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка | Савчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тіло | Венгринович, С.; Venhrynovych, S. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції | Данчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | Козлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna |
Proceedings Book | 10-жов-2019 | 25-жов-2019 | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Conference Abstract | 16-тра-2019 | 4-чер-2019 | Дослідження проекту національного плану управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів | Смачило, О.; Smachylo, O. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктів | Копійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L. |
Conference Abstract | 22-тра-2018 | 15-чер-2018 | Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Особливості інтенсифікації харчових виробництв | Трач, Д. А.; Янош, А. Я.; Trach, D. A.; Yanosh, A. Y. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕС | Пида, А.; Pyda, A. |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробів | Самойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Аналіз технологічних схем етикетувальних машин | Шевчук; Shevchuk |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Ультразвукова обробка в харчових технологіях | Комінко, В. |
Article | 19-гру-2012 | 25-кві-2014 | Нераціональне використання відходів харчової промисловості в Україні | Хомич, Надія; Khomych, Nadya |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Адсорбційні матеріали в харчовій промисловості | Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Класифікація біотехнологій харчових продуктів | Юкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії | Подворняк, М.; Podvorniak, M. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків | Остапйовська, М.; Ostapiovska, M. |
Article | 27-жов-2010 | 20-лют-2016 | Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв | Закалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Одержання та використання рослинних вершків | Сулік, О.; Sulik, Oksana |
Book | 8-жов-2015 | 27-жов-2015 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей | - |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловості | Шпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатів | Вареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В. |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Зовнішнє оформлення при конструюванні нових машин в харчовій промисловості | Терещук, В. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Оцінювання якості пробіотиків | Ярута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M. |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Застосування адсорбентів у харчовій промисловості | Вітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна; Коцюбка, Василь; Vitenko, Tatiana; Zaretska, Tatiana; Kotsyubka, Vasyl |
Article | 18-тра-2016 | 8-лип-2016 | Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Забезпечення промислової безпеки підприємств харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Inbound маркетинг | Шпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовців | Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Hirenko, N. I.; Kramarenko, D. P. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока | Юкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів | Скуба, М.; Легоцька, Х.; Skuba, M.; Lehotska, K. |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Гідроколлоїди. перспективи та особливості використання | Самойленко, І. П. |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Органічні кислоти в харчовій промисловості | Сивак, Т. П.; Кушнірук, Н. В.; Suvak, T. P.; Kyshniryk, N. V. |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів | Півторак, І. І.; Григоренко, І. В.; Pivtorak, I. I.; Grigorenko, I. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату | Зварич, Наталя; Zvarych, Natalia |