Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Titel: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Övriga titlar: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Författare: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Utgivningsdatum: 12-dec-2013
Date of entry: 5-nov-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFVisa/Öppna
275-276.djvu35,64 kBDjVuVisa/Öppna
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!