Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Pealkiri: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Teised pealkirjad: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Autor: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Ilmumisaasta: 12-det-2013
Date of entry: 5-nov-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFVaata/Ava
275-276.djvu35,64 kBDjVuVaata/Ava
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.