Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Title: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Other Titles: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Authors: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Issue Date: 12-Des-2013
Date of entry: 5-Nov-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFView/Open
275-276.djvu35,64 kBDjVuView/Open
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.