Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Titolo: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Titoli alternativi: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Autori: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Data: 12-dic-2013
Date of entry: 5-nov-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFVisualizza/apri
275-276.djvu35,64 kBDjVuVisualizza/apri
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.