Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Títol: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Altres títols: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Autor: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Data de publicació: 12-de -2013
Date of entry: 5-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFVeure/Obrir
275-276.djvu35,64 kBDjVuVeure/Obrir
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.