Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Tytuł: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Inne tytuły: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Authors: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Data wydania: 12-gru-2013
Date of entry: 5-lis-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
275-276.djvu35,64 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi