Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Titulua: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Beste titulu batzuk: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Egilea: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Gordailuaren-data: 12-Dec-2013
Date of entry: 5-Nov-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
275-276.djvu35,64 kBDjVuBistaratu/Ireki
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.