Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Título: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Outros títulos: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Authors: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Data de edición: 12-Dec-2013
Date of entry: 5-Nov-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFVer/abrir
275-276.djvu35,64 kBDjVuVer/abrir
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados