Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorБілинська, У.В.-
dc.contributor.authorBilynska, U.V.-
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2013 рокуuk
dc.date.accessioned2014-11-05T14:17:21Z-
dc.date.available2014-11-05T14:17:21Z-
dc.date.issued2013-12-12-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОсобливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловостіuk
dc.title.alternativeFeatures diagnosis of state department innovation risk in the food industryuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc005uk
dc.subject.udc664.61-
dc.subject.udc005.342-
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
275-276.djvu35,64 kBDjVuZobrazit/otevřít
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.