Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorБілинська, У.В.-
dc.contributor.authorBilynska, U.V.-
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2013 рокуuk
dc.date.accessioned2014-11-05T14:17:21Z-
dc.date.available2014-11-05T14:17:21Z-
dc.date.issued2013-12-12-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОсобливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловостіuk
dc.title.alternativeFeatures diagnosis of state department innovation risk in the food industryuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc005uk
dc.subject.udc664.61-
dc.subject.udc005.342-
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFGöster/Aç
275-276.djvu35,64 kBDjVuGöster/Aç
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.