Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Заглавие: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Други Заглавия: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Автори: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Дата на Публикуване: 12-Дек-2013
Date of entry: 5-Ное-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 005
664.61
005.342
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
275-276.djvu35,64 kBDjVuИзглед/Отваряне
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.