Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017

Назва: Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості
Інші назви: Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry
Автори: Білинська, У.В.
Bilynska, U.V.
Дата публікації: 12-гру-2013
Дата внесення: 5-лис-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 11-12 грудня 2013 року
УДК: 005
664.61
005.342
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
275-276.pdf61,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
275-276.djvu35,64 kBDjVuПереглянути/відкрити
275-276__COVER.png216,72 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.