Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017
| Назва: | Особливості діагностики стану управління інноваційними ризиками на підприємствах харчової промисловості |
| Інші назви: | Features diagnosis of state department innovation risk in the food industry |
| Автори: | Білинська, У.В. Bilynska, U.V. |
| Дата публікації: | 12-гру-2013 |
| Дата внесення: | 5-лис-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 11-12 грудня 2013 року |
| УДК: | 005 664.61 005.342 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5017 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 275-276.pdf | 61,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 275-276.djvu | 35,64 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 275-276__COVER.png | 216,72 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.