霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
| Title: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
| Other Titles: | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
| Authors: | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
| Issue Date: | 12-十二月-2013 |
| Date of entry: | 30-十月-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 664.653.1 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
| Content type: | Article |
| �蝷箔����: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| 270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| 270.djvu | 18,73 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| 270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.