Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
| Titel: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
| Övriga titlar: | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
| Författare: | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
| Utgivningsdatum: | 12-dec-2013 |
| Date of entry: | 30-okt-2014 |
| Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 664.653.1 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
| Content type: | Article |
| Samling: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| 270.djvu | 18,73 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| 270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!