Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Title: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
Other Titles: | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
Authors: | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
Issue Date: | 12-Des-2013 |
Date of entry: | 30-Okt-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 664.653.1 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
270.djvu | 18,73 kB | DjVu | View/Open | |
270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.