Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
| Title: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
| Other Titles: | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
| Authors: | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
| Issue Date: | 12-Des-2013 |
| Date of entry: | 30-Okt-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 664.653.1 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
| Content type: | Article |
| Appears in Collections: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| 270.djvu | 18,73 kB | DjVu | View/Open | |
| 270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.