このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009

タイトル: Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення
その他のタイトル: Experimental investigation of technological system of the dough formation
著者: Коневич, М.Р.
Стадник, І.Я.
Konevych, M.R.
Stadnyk, I.Ya.
発行日: 12-12月-2013
Date of entry: 30-10月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 664.653.1
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
270.pdf41,95 kBAdobe PDF見る/開く
270.djvu18,73 kBDjVu見る/開く
270__COVER.png180,48 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。