このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
| タイトル: | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення |
| その他のタイトル: | Experimental investigation of technological system of the dough formation |
| 著者: | Коневич, М.Р. Стадник, І.Я. Konevych, M.R. Stadnyk, I.Ya. |
| 発行日: | 12-12月-2013 |
| Date of entry: | 30-10月-2014 |
| 出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 664.653.1 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 |
| Content type: | Article |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| 270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| 270.djvu | 18,73 kB | DjVu | 見る/開く | |
| 270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。