Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009

Başlık: Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення
Diğer Başlıklar: Experimental investigation of technological system of the dough formation
Yazarlar: Коневич, М.Р.
Стадник, І.Я.
Konevych, M.R.
Stadnyk, I.Ya.
Yayın Tarihi: 12-Ara-2013
Date of entry: 30-Eki-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 664.653.1
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
270.pdf41,95 kBAdobe PDFGöster/Aç
270.djvu18,73 kBDjVuGöster/Aç
270__COVER.png180,48 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.