Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коневич, М.Р. | - |
dc.contributor.author | Стадник, І.Я. | - |
dc.contributor.author | Konevych, M.R. | - |
dc.contributor.author | Stadnyk, I.Ya. | - |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2013 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-10-30T15:00:19Z | - |
dc.date.available | 2014-10-30T15:00:19Z | - |
dc.date.issued | 2013-12-12 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення | uk |
dc.title.alternative | Experimental investigation of technological system of the dough formation | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 664.653.1 | uk |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
270.pdf | 41,95 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
270.djvu | 18,73 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
270__COVER.png | 180,48 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi