Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009

Titulua: Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення
Beste titulu batzuk: Experimental investigation of technological system of the dough formation
Egilea: Коневич, М.Р.
Стадник, І.Я.
Konevych, M.R.
Stadnyk, I.Ya.
Gordailuaren-data: 12-Dec-2013
Date of entry: 30-Oct-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 664.653.1
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
270.pdf41,95 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
270.djvu18,73 kBDjVuBistaratu/Ireki
270__COVER.png180,48 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.