Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009

Title: Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворення
Other Titles: Experimental investigation of technological system of the dough formation
Authors: Коневич, М.Р.
Стадник, І.Я.
Konevych, M.R.
Stadnyk, I.Ya.
Issue Date: 12-dec-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 664.653.1
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5009
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
270.pdf41,95 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
270.djvu18,73 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
270__COVER.png180,48 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!